Mediator Zoetermeer

De Regie: jouw mediator in Zoetermeer

Raak je steeds verder verstrengeld in een conflict waaraan geen einde lijkt te komen, of dat zelfs alleen maar erger lijkt te worden?

Een conflict, in welke situatie dan ook, kan je hele leven beheersen. Je slaapt slecht, bent moedeloos en piekert voortdurend, maar ziet niet meer de weg uit het steeds heftiger wordende conflict.

Ik ben er om jou te helpen. Als mediator in Zoetermeer en omgeving heb ik jarenlange ervaring in het bemiddelen in conflicten. Veel ruzies die onoplosbaar bleken, heb ik door middel van zoiets simpels en krachtigs als een persoonlijk gesprek opgelost zien worden.

Ook jouw conflict verdient het om besproken en opgelost te worden. Hiervoor bied ik je mijn mediatordiensten aan. Een mediator is een bemiddelaar tussen de verschillende partijen die zich tot doel stelt alle partijen aan het woord te laten en tot een gezamenlijke oplossing van het conflict te komen. Hierdoor worden eigen regie, vertrouwen en vooruitgang weer mogelijk.

Ik ben mediator in Zoetermeer en je kunt bij mij terecht voor uiteenlopende vormen van mediation:

Hoe werk ik als mediator?

Als je mij als mediator inschakelt, kies je ervoor gezamenlijk te werken aan een oplossing voor je conflict. Ik bied je een luisterend oor en een helpende hand.

In een conflict waarin je al een tijdje verwikkeld zit en waarin je in kringetjes lijkt rond te draaien zonder dichter bij een oplossing te komen, heb je iemand nodig die vooruit kan kijken en een brug slaat tussen de verschillende partijen.

Door mijn jarenlange ervaring als mediator en coach kan ik de verschillende partijen helpen allemaal hun verhaal te doen en alle haken en ogen, frustraties en angsten die een rol spelen binnen het conflict, op tafel te krijgen. Aan de hand van gesprekken bouwen we samen aan een duurzame oplossing. In deze gesprekken laat ik dus, als neutrale derde partij, iedereen aan het woord. Zo geef ik alle partijen de ruimte zich te uiten.

Door samen aan een oplossing te bouwen en iedereen actief te laten deelnemen aan het creëren van een oplossing, komen we tot een oplossing die voor iedereen aanvaardbaar en na te leven is.

De gesprekken die plaatsvinden bevatten vertrouwelijke informatie. Er geldt dus voor alle betrokkenen, inclusief de mediator, een geheimhoudingsplicht.

Mediator in Zoetermeer geeft jou de regie

Bij De Regie houd je zelf de touwtjes in handen. Als je mij inschakelt als mediator tijdens je arbeidsconflict of scheiding, kun je er zeker van zijn dat ik altijd een ondersteunende rol zal spelen, maar nooit de leiding zal nemen in het proces.

EEN MEDIATOR MET MENSENKENNIS. DENKT MEE IN HET PROCES, WELKE JE ZELF UITVOERT. VOORZIET IN DE JUISTE INFORMATIE OM JE VERDER TE HELPEN IN HET INGEWIKKELDE PROCES DAT ECHTSCHEIDEN HEET.

Mediation bij scheiding, mevrouw Groen

De oplossing voor jouw conflict

De Regie is je graag van dienst als conflictbemiddelaar en staat voor je klaar als mediator in Zoetermeer. Wil je jouw conflict zo snel mogelijk verleden tijd maken? Ik sta voor je klaar en ben graag je vertrouwenspersoon en wegwijzer in deze lastige situatie.

Ik ben niet enkel werkzaam als mediator Zoetermeer. Ik ben tevens beschikbaar als:

Neem vrijblijvend contact met me op om meer te horen over hoe ik jou bij kan staan.

Neem vrijblijvend contact met mij op

Leg je vraag of vraagstuk bij mij neer via dit formulier en ik neem spoedig contact met je op.