Mediator Rotterdam

Mediator in Rotterdam geeft je de regie terug

Goede mediation geeft jou de regie terug door oplossingsgericht aan de slag te gaan met een conflict. Het gaat erom dat je vooruitkomt en weer naar de toekomst kunt kijken.

Heb je een conflict in Rotterdam of omgeving? Het kan soms lijken of een conflict onoplosbaar is: je loopt vast en komt er niet uit met de andere partij. Doordat de emoties hoog oplopen, heb je er moeite mee het hoofd koel te houden en samen op zoek te gaan naar een oplossing voor het conflict.

Ik ben als mediator de ideale partij om jullie te helpen samen aan tafel te komen en zo snel en adequaat mogelijk tot een oplossing te komen die voor alle betrokken partijen ook daadwerkelijk als een oplossing voelt.

Ook jouw conflict is op te lossen, om wat voor soort conflict het ook gaat. Ik help je bij je: 

Onpartijdige mediator in Rotterdam

Als mediator ben ik een onafhankelijke, derde partij. Ik ben er om alle conflicterende belangen helder op tafel te krijgen en iedereen de kans te geven zijn of haar verhaal duidelijk en ongestoord te vertellen. Ik kies dus geen partij voor de ene of de andere partij, maar werk juist met beide partijen samen. Alleen op die manier kunnen we gezamenlijk tot een permanente oplossing komen.

Heb je een conflict, van welke aard dan ook, waar je samen niet uitkomt, maar vind je het geen optie om een advocaat in de arm te nemen? Als mediator weet ik precies hoe ik beide partijen aan het woord kan laten. Het is van groot belang dat iedereen vrijuit kan spreken over het conflict, kan laten horen wat hij verwacht en wat voor hem van belang is in de oplossing van het conflict.

Waarom kiezen voor De Regie?

Kies je voor mij als mediator van je conflict in Rotterdam, dan kun je zeker zijn van een aantal kernwaarden die in mijn werk altijd op de voorgrond staan:

  • Alles wat besproken wordt, wordt strikt vertrouwelijk behandeld; alles blijft binnen 4 muren. Alle partijen, inclusief de mediator, dienen zich te houden aan de geheimhoudingsplicht.
  • Ik werk altijd voor alle betrokkenen in het conflict en streef dus altijd een oplossing na die voor alle betrokkenen redelijk en na te leven is.
  • Zelfregie, dat is wat ik je wil geven. Een conflict kan je hele leven beïnvloeden en onnoembaar veel energie kosten. Door de betrokken partijen aan tafel te brengen en gezamenlijk actief naar een oplossing te zoeken, zetten we stappen op weg naar de toekomst. Goede, vastgelegde afspraken tussen de partijen vormen het begin van je leven zonder het conflict.

EEN MEDIATOR MET MENSENKENNIS. DENKT MEE IN HET PROCES, WELKE JE ZELF UITVOERT. VOORZIET IN DE JUISTE INFORMATIE OM JE VERDER TE HELPEN IN HET INGEWIKKELDE PROCES DAT ECHTSCHEIDEN HEET.

Echtscheidingsmediation, mevrouw Groen

Over mij

De dynamiek tussen mensen en organisaties fascineert mij. Ik heb de afgelopen 20 jaar veel mogen leren over deze dynamiek en pas deze kennis nu graag toe om jouw conflict op te lossen. Het is mijn drijfveer om jou verder te helpen door je de helpende hand te bieden. Het doel van mijn sturende rol in jouw conflict is om jou verder dan het conflict te laten kijken en toekomstplannen te laten maken.

Zoek je een mediator in Rotterdam? Neem gerust contact op met De Regie zodat ik je uit kan leggen hoe ik jou hulp kan bieden. Ook jouw conflict is op te lossen, daarvan ben ik overtuigd.

Ik ben niet enkel actief als mediator Rotterdam, maar ook in de directe omgeving van Rotterdam. Zo werk ik ook als: 

Stel hier je vraag

Voorleggen van een vraag of vraagstuk kan hier geheel vrijblijvend. Ik neem contact met jou op.