Coaching

Individuele coaching

Lukt het je niet om je patronen te doorbreken?

Je weet dat je veel meer kunt. Maar wat precies en hoe kom je daar?

Je vindt het lastig om met een collega samen te werken. Hoe ga je hier effectief mee om en kun je tegelijkertijd dicht bij jezelf blijven?

Iedereen heeft behoefte aan grip, richting en/of focus. Zeker in de situaties waarbij je het gevoel hebt dat je vastloopt, het overzicht en de regie kwijt bent, gefocust bent op het voldoen aan de verwachtingen van anderen en hierdoor druk voelt vanuit de omgeving.

Een dergelijke situatie of fase gaat vaak gepaard met gevoelens van verwarring, teleurstelling en onzekerheid. Ook kost dit de nodige energie. Zeker als dit al wat langer duurt. 

Wat levert coaching van De Regie jou op?

  • Groei in persoonlijk leiderschap
  • Meer zelfvertrouwen en regie
  • Meer werkplezier
  • Bewustwording en ontwikkeling van jouw kerncompetenties.
         En deze effectief kunnen inzetten.

De ervaring leert dat de antwoorden op deze vragen vaak in jou zelf zitten. Door meer bewust te worden van jezelf, van wat je denkt, voelt, wilt en waarom je het wilt, behaal je de grootste resultaten in persoonlijk leiderschap. 

Ben je onderdeel van een team en willen jullie een beter gezamenlijk resultaat? Kijk dan naar de mogelijkheden voor team coaching.

Open in contact, het bewaken van deze openheid heb ik als sleutel ervaren in mijn proces

Bestuurder

Coachingstraject op maat

Of het nu gaat om jouw behoefte op het vlak van persoonlijke groei of competentie-ontwikkeling; als coach ben ik graag bereid om jou te begeleiden in het proces hier naartoe en mij in te zetten voor het beoogde resultaat.

Een coachingstraject is altijd op maat. Een traject dat aansluit bij het door jou gewenste resultaat. De rode draad in mijn aanpak is:

  • het bieden van een veilige leeromgeving om jou te kunnen begeleiden in jouw persoonlijke ontwikkeling, waarbij jij de regie houdt of weer terug krijgt;
  • jou te begeleiden om inzicht te krijgen in jouw drijfveren en behoeften en waar deze op gebaseerd zijn;
  • jou vanuit meer bewustzijn te begeleiden naar het gestelde doel/resultaat. Het is daarbij niet alleen van belang om te weten wat je wilt, maar ook waarom en hoe je vervolgens tot dat resultaat komt;
  • jou te begeleiden in de focus op jouw mogelijkheden in plaats van beperkingen en dit te benaderen vanuit jouw eigen (cirkel van) invloed.

Tijdens het coachingstraject maken we voortgangsafspraken en toetsen we regelmatig of de gestelde doelen gehaald zijn, en wat eventueel gedaan c.q. bijgesteld dient te worden om deze alsnog te behalen. Hierin is wederzijdse afstemming van - en gezamenlijke verantwoordelijkheid voor - het eindresultaat van belang. Jouw inzet en actieve bijdrage is bepalend voor de mate en snelheid waarin gestelde doelen worden behaald.

Via onderstaande gegevens kun je contact met mij opnemen wanneer je meer wilt weten of voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Persoonlijke ervaring

"Ik heb persoonlijk ervaren dat het lastig kan zijn om je eigen overtuigingen, belemmeringen en grenzen te doorbreken. Vanuit coaching heb ik ontdekt dat ik zelf invloed heb op mijn energielek en waar ik mij juist wel op wil focussen. Van daaruit heb ik de betekenis geleerd van persoonlijk leiderschap en dat dat de sleutel is naar meer regie. Ik realiseer me steeds meer wat de waarde is van hetgeen ik bijdraag in het leer en ontwikkelproces van anderen, juist omdat ik snap dat verandering en succes niet vanzelfsprekend is. Als je een sparring partner zoekt die je niet alleen inspireert, maar je ook bij de les houdt als het lastig wordt, dan ben je bij mij aan het juiste adres. In de afgelopen jaren coachte en trainde ik met succes professionals en leidinggevenden." Orlando Adolphus

Stel hier je vraag

Voorleggen van een vraag of vraagstuk kan hier geheel vrijblijvend. Ik neem contact met je op.