Mediator Den Haag

Mediator Den Haag

Zoek je een mediator in Den Haag? Dan heb je zojuist gevonden wat je zocht.

Een conflict kan heftige emoties met zich meebrengen, zowel in je privé- als in je werksituatie. Wil je een conflict oplossen en kom je er samen met de andere betrokkene(n) niet uit? Een mediator kan het verschil maken door jullie te helpen het gesprek aan te gaan.

 

Mediation op maat in Den Haag

Mediation is altijd maatwerk, en dus stem ik mijn hulp af op jouw persoonlijke situatie en conflict. Ik ben altijd neutraal en kies geen partij. Het is mijn doel om alle betrokkenen te helpen, want alleen dan kan een conflict worden opgelost en de relatie tussen de partijen worden hersteld.

Kom je uit (de buurt van) Den Haag en zoek je een kundige en begripvolle mediator? Neem gerust contact met mij op.

Hulp bij jouw conflict in Den Haag

Ik ben als bemiddelaar en mediator in Den Haag actief en steek je graag de helpende hand toe bij alle soorten conflicten in Den Haag.

Als mediator ben ik gespecialiseerd in verschillende soorten mediation en bemiddeling. Ik kijk graag met je mee om tot een goede oplossing te komen. De soorten mediation die ik aanbied in Den Haag en omgeving zijn:

Heb je geen conflict, maar wil je meer regie in je leven? Naast mediator ben ik ook coach. Ik kan je door middel van individuele coaching bijstaan als je op zoek bent naar richting en meer grip wilt op je leven. Wil je samen met je team meer resultaat boeken door meer eenheid binnen het team te creëren? Dan ben ik je graag van dienst als teamcoach

Waarom kiezen voor mediation bij de Regie?

Heb je moeite met kiezen uit verschillende mediators? Hieronder vertel ik je waarom mensen graag voor mij kiezen. Zo kun je zien hoe ik mij onderscheid van andere mediators. Mediation bij De Regie is samen te vatten in een aantal kernwaarden:

  • Oplossingsgerichtheid: ik doe er alles aan om bij elk conflict tot een oplossing te komen.
  • Concrete resultaten: elk conflict verdient een oplossing in de vorm van concrete afspraken die voor beide partijen werken.
  • Ervaring: door mijn twintig jaar ervaring kan ik op veel verschillende situaties adequaat inspelen.
  • Enthousiasme: mijn interesse in de dynamiek tussen mensen en organisaties maakt dat ik met elk nieuw conflict enthousiast aan de slag ga.

Met een mediator bespreek je persoonlijke conflicten. Je legt op tafel wat je dwars zit en uit je emoties. Het is daarom van groot belang dat je je op je gemak voelt bij je mediator en dat je hem vertrouwt.

Neem gerust contact met mij op om meer over mij en mijn manier van werken te weten te komen. Ik maak graag kennis met je en hoor graag hoe ik jou kan helpen een einde te maken aan je conflictsituatie.

Ik ben MfN registermediator en daarmee verbonden aan de Mediatorsfederatie Nederland. MfN mediators zijn landelijk erkend en staan onder meer vanwege de permanente scholing voor kwaliteit. Daarnaast ben ik ook aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging.

Mediator Den Haag en omgeving

Zoek je een kundige en begripvolle mediator in Den Haag, dan sta ik voor je klaar. Je kunt mij ook in de buurt van Den Haag als mediator inzetten. Zo ben ik werkzaam als: