Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Orlando Adolphus. Ik ben 51 jaar en heb een gezin met drie kinderen. Naast mijn passie voor mijn werk geniet ik in mijn vrije tijd graag van mijn gezin, familie, vrienden en mijn vrijwilligerswerk als buurtbemiddelaar bij bureau Bemiddeling & Mediation (B&M).

De rode draad in mijn loopbaan?

In de afgelopen 25 jaar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan, onder meer in de expertises van registermediator bij arbeidsconflicten en bij echtscheidingen en als (team)coach. De rode draad in mijn loopbaan is altijd de dynamiek geweest tussen mensen en organisaties. Nog altijd word ik gedreven door de vraag hoe die twee bewegende “delen” zich tot elkaar verhouden. Concreet in de vorm van de vragen:

  • Hoe kom en/of blijf je in verbinding met elkaar?
  • Hoe krijg je regie op de inhoud en/of proces en op welke wijze kun je dat borgen?
  • Wat kan ik bijdragen aan de gewenste resultaten?
  • Wat zijn de drijfveren?
  • Wat zijn de belangen?
  • Hoe kom je vanuit belemmeringen naar resultaat?
  • Wat ontstaat er vanuit de kracht van de dialoog?

 

Neem contact op

Anderen over Orlando

Directeur: Orlando is vakkundig, prettig in de omgang, professioneel, rustig en betrokken.

Mijn toegevoegde waarde!

Mijn toegevoegde waarde is het bieden van oplossingen. Het begeleiden naar concrete resultaten. Ik merk dat ik mij met De Regie vooral onderscheid door het op een organische manier integreren van de hiervoor genoemde expertises. De kennis, ervaringen en mijn persoonlijke aanpak leiden in de praktijk ook daadwerkelijk tot oplossingen en resultaten.

Ik ben vanwege mijn achtergrond in staat om vanuit verschillende invalshoeken bij een organisatie naar binnen te kijken en kan ik organisaties begeleiden in hun doelstellingen en faciliteren in het verstevigen van hun kwaliteit en rendement. Dit doe ik onder meer door helpen patronen te doorbreken en professionals en management te begeleiden in de uitdagingen die op de weg hier naartoe liggen.

Hierin is ook mijn enthousiasme in grote mate bepalend. Ik doe de dingen die ik leuk vind, namelijk mezelf dagelijks begeven in het spanningsveld van die twee bewegende delen, mens & organisatie en alles wat daarmee samenhangt. De vraagstukken die hieruit vooruitkomen, vanuit de medewerkers en/of bedrijven, wil ik ondersteunen vanuit mijn visie.

 

Sta in verbinding met jezelf en met de ander. Heb inzicht in ieders verwachtingen en weet deze te managen met elkaar!

Visie De Regie

Oog voor zowel details als voor het geheel, dat vaak meer is dan de som der delen

Ik heb oog voor het individu en het proces. Zowel in mediationprocessen als coachingstrajecten word ik gedreven door de kwetsbaarheid die de ander toont en een hulpvraag heeft in het zoeken naar een oplossing en/of resultaat. Om vanuit vertrouwen en veiligheid hierin samen op te trekken motiveert en inspireert mij.  Ik kan jou of jouw organisatie verder helpen met coaching of mediation.  Heb je een specifieke vraag op één van deze gebieden of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Bel of mail mij via de onderstaande contactgegevens, of klik hieronder naar mijn LinkedIn profiel en CV.

Gediplomeerd

Betrouwbaar

Snel

Heb je een vraag aan mij?

Stel deze hier of neem contact met mij op.